Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE SMALL ONES

Mici ca forma, dar cu siguranta de impact, cerceii SMALL te vor lua prin surprindere. Uneori, o schimbare de perspectiva e tot ce avem nevoie sa privim lumea cu ochi noi. Delicati si robusti in acelasi timp, sunt o declarație de forta interioara si te vor incarca cu energie pozitiva oriunde ii vei alege sa te insoteasca.

Semicerc plin cu diametrul de 1cm, cu prindere perpendicular pe ureche.

Lucrati manual.

Ambalaje eco.

Aur reciclat de14K.

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.225 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem tip fluture pe tija securizata
Cod produs: ACD04_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.