Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE SPIRAL ONE

Cu linii curate, continui din aur, inelul THE SPIRAL este simbolul elegantei nonsalante. Substanțial ca formă, dar ușor în esenta, inelul THE SPIRAL este suficient pentru a face o declarație de la sine. Un simplu fir de aur - dar impactul este garantat. Jocul de plin si gol ii confera profunzime, dar si lejeritate, fiind o propunere irezistibila pentru orice zi.

Masura: 55

Profil continuu de aur, intr-o spirala de 750 de grade

Lucrat manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati. 

1.975 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
Cod produs: ACD16_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.