Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE THREADER ONES

ACORD

THE THREADER ONES

Cateodata, ne place sa fim luate prin surprindere. Cerceii THREADER exact asta fac, cu formele lor diafane, dar vibrante in avelasi timp. Atat de delicati cat sa poti sa-i porti de dimineata, atat de spectaculosi seara, atat de lejeri cat sa nu mai vrei sa-i dai jos. Efect instant de stare de bine. Lantul le conferă dinamism, astfel ca vor dansa si la cel mai mic gest al tau.

Cerc cu diametrul de 1cm prins cu lant de o bara subtire de 1,5cm.

Lucrati manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

1.195 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: sistem tip fluture pe tija securizata
Cod produs: ACD07_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.