Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers
Click Here

THE WIRE ONES

Un fir subtire de aur iti va invalui cu simplitate si delicatete lobul urechii. Ii pui la ureche pur si simplu, apoi iti ramane doar sa te bucuri de lejeritatea si versatilitatea acestor cercei. Sunt simpli, actuali si de efect. Ce poate fi mai usor?

Cercei in forma de U, cu 1,4cm inaltime

Lucrati manual

Ambalaje eco

Aur reciclat de14K

Realizam toate bijuteriile noastre din aur recuperat din bijuterii care nu mai sunt dorite - aur reciclat. Aurul este o resursa uimitoare, si da, este reciclabil, datorita calitatii sale de a-si pastra toate proprietatile intacte, indiferent de cate ori este topit si prelucrat. Si toate astea fara a dauna cu nimic mediului inconjurator.

Bijuteriile noastre au nevoie de o minima ingrijire si atentie: iti recomandam sa iti scoti bijuteriile atunci cand inoti, faci sport, te ocupi de gradinarit sau activitati casnice, evita purtarea bijuteriilor în timpul somnului si, atunci cand nu le porti, pastreaza bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in saculetii special destinati.

495 lei

Detalii

  • Compozitie: Aur reciclat de14K
  • Sistem de inchidere: cu trecere direct prin ureche – cerceii sunt ingustati la capat pentru a sta in siguranta pe ureche.
Cod produs: ACD10_RO | Livrare: 5-7 zile lucratoare
Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.