Electric Castle, Untold, Timeshift, Awake, Summer Well, Neversea, Waha, Sunwaves, sper sa nu imi fi scapat vreunul. In ultimii ani, Romania a fost luata cu asalt de festivaluri de muzica de toate genurile, cu multa distractie, nopti nedormite, amintiri de neuitat si tinute pe masura.

Desigur, poate ca outfitul de festival nu este primul lucru de pe lista ta atunci cand te pregatesti pentru nopti nedormite si dans infinit. Sau poate ca este. In orice caz, ca o participanta activa la genul acesta de evenimente (prin “activa” va rog sa intelegeti dans zi-noapte, noapte-zi), am trait pe pielea mea disconfortul hainelor nepotrivite: prea largi, prea lungi, prea stramte, prea subtiri, prea groase, prea elegante, prea impopotonate, “prea bune, prea ca la tara”. Dar, in acelasi timp, mi-am dat seama si ce ar functiona pentru toate femeile (hai bine, poate nu toate, dar marea majoritate) care vor sa se distreze, sa fie frumoase, dar sa se si simta confortabil.

La mare, la munte sau in centrul orasului, vremea poate fi capricioasa si chiar daca nu este, seara este racoroasa, asa ca o pereche de jeans este mai mult decat potrivita. Largi, lungi si indoiti, purtati un pic la misto, combinati cu un top lejer, un pic mai feminin decat de obicei, cu danteluri, in culori dulci si simpatice, poate chiar un joc de suprapuneri. Pentru ca outfitul este simplu, puteti sa indrazniti cu accesorizarea: palarii de cowboy, cercei hippie cu pene si margele, bratari suprapuse, inele cu pietre supradimensionate, curele de inspiratie indiana si poate chiar cu haristyle-ul: impletituri de tot felul, cocuri ciufulite, ponytails cu elastice cu pene, fulgi, margele, bucle lejere si mot in varful capului etc.

Sper ca nu mai este nevoie sa completez: flats all the way!

 

Maiouri Corina Vladescu | Bratari Efemere

Instagram: @hypewit

Proiect realizat in colaborare cu Molecule F Concept Store, Promenada Mall

Photos: Sergiu Machidon (TheHypeHunter)