Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

De fiecare data cand ma gandesc la sau imi compun tinutele de festival, nu stiu de ce, dar pornesc de la preferatele cizme de cowboy. Posibil sa asociez ideea de festival cu o activitate campeneasca sau este vorba pur si simplu despre o obsesie personala in ceea ce priveste aceste incaltari uber cool si super versatile.

Citeste mai mult

Electric Castle, Untold, Timeshift, Awake, Summer Well, Neversea, Waha, Sunwaves, sper sa nu imi fi scapat vreunul. In ultimii ani, Romania a fost luata cu asalt de festivaluri de muzica de toate genurile, cu multa distractie, nopti nedormite, amintiri de neuitat si tinute pe masura.

Citeste mai mult
Scris in Blog How to Hype Molecule F Concept Store By How to Hype

O. Honey Spent My Money!

16.05.2017 10:19

The Stories of O. are placerea sa va anunte o noua colaborare cu Marina Moldovan. Dupa succesul tricourilor The Stories of O. X Skin Deep: O. Brad Frumos, O. My Love, O. My God! si O. Viata Mea!, am hotarat sa extind aceasta colaborare prin lansarea unei linii de accesorii: O. Honey Spent My Money!

Citeste mai mult
Scris in Blog Ovidiu Muresanu By Ovidiu Muresanu

Tu cum te imbraci de Paste?

15.04.2017 00:00

Oricare ar fi planurile tale pentru duminica de Paste, o masa casual impreuna cu familia sau o iesire fun alaturi de prieteni, Molecule F vine in ajutorul tau cu o selectie de outfituri pe care trebuie sa le incerci. Sarbatorile Pascale sunt o ocazie perfecta pentru un fashion statement, pentru a incerca noi combinatii si piese out of the box!

Citeste mai mult
Etichete:
Scris in Blog Adriana Matei - Hypewit By Adriana Matei - Hypewit